top of page

JULEKORTFOTOGRAFERING 2023

Julekortfotografering er en fin tradisjon selv om julekort sånn vi kjenner det fra "gamledager", nå gjerne er erstattet av digitale julekort på Facebook og Instagram. Flere kommer til meg år etter år og noen har vært hos meg hvert år jeg har hatt julekortfotografering, helt siden 2013. Julekortfotograferingen er en fin mulighet til å få fine bilder av familien samlet, eller av barna, til en langt lavere pris enn en ordinær fotografering. Naturlig nok blir det færre bilder å velge mellom, da tiden er redusert til en fjerdedel, men de fleste velger ut mellom 4 og 8 bilder i etterkant av fotograferingen, det skulle holde i massevis til julekort, og kanskje noen gaver til jul?


UTEBILDER ELLER STUDIOBILDER

- Hva er din favoritt?

I år har jeg valgt å dele fotograferingen i to så du kan velge bilder i studio (søndag 12/11), eller bilder utendørs lørdag 11/11)


📷 LØRDAG 11. NOVEMBER 2023 - BESTILL TID Mellom kl. 10.00 og kl. 15.00 Julekortfotografering i skogen ved Rugjordet, 2040 Kløfta Kulissene består av skog med grønne bartrær, mose og lyng. Dette er fantastiske kulisser for julekortfotografering i en av årets gråeste måneder. Hvis regn bruker vi gjennomsiktige paraplyer☔som gir en spennende effekt i bildene (dette sørger fotografen for å ta med) Fotografering utendørs gir naturlige, løse og ledige bilder som ikke er typisk oppstilt. Ved påmelding vil du få tilsendt forslag til klær som passer perfekt i disse omgivelsene. Hvis fotograferingen må avlyses pga.veldig dårlig vær, kan fotograferingen flyttes til studio i Jessheim sentrum, søndag 12. november.

⏰ Fotograferingen varer i 15 minutter Husk å møte presis.


📷 SØNDAG 12. NOVEMBER 2023 - BESTILL TID Mellom kl. 10.00 og kl. 15.00 Julekortfotografering innendørs i mitt lille portrettstudio i Jessheim sentrum. Maks antall familiemedlemmer er 6 stykker. Det blir et enkelt oppsett med noen elementer av jul. Fotografering i studio med oppstilte og klassisk studiobilder.

⏰ Fotograferingen varer i 15 minutter Husk å møte presis.

PRIS PÅ JULEKORTFOTOGRAFERING: 15 minutter med fotografering inkludert 1 digitalt bilde kr 1100,- inkludert 3 digitale bilder kr 1900,- inkludert 5 digitale bilder kr 2700,- Pris for ekstra digitale bilder som bestilles i etterkant (når du har fått se bildene) kr 450,- pr. stk.

Betaling på stedet med kort eller VIPPS.


Bildene velges ut fra et bestillingsgalleri på nettet som du får tilgang til ca. 1 uke etter fotograferingen.


Det er også mulig å bestille forstørrelser, ferdig innrammede bilder, album og andre fysiske produkter i etterkant. Disse produktene vil ha ordinær pris, men med mulighet for rabatt ved rask bestilling.


Påmeldingen er bindende. Manglende oppmøte eller avbestilling mindre enn 48 timer før avtalen, faktureres med kr 700,-
Jeg håper vi sees :)


Hilsen Beate

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page