top of page

KONFIRMANT + FAMILIE = SANT

Kofirmantfotografering kombinert med familiefotografering er noe jeg gjør med jevne mellomrom. Hvorfor ikke kombinere disse to når man først er i gang? Jeg setter alltid av 90 minutter til konfirmanten, dette for at vi skal bli kjent og finne en felles flyt når vi jobber sammen som modell og fotograf. Det er gjerne først etter de første 30 minuttene det begynner å flyte skikkelig. Når konfirmanten ønsker å skifte til ett ekstra antrekk i tillegg, er det viktig å ha satt av nok tid. Jeg anbefaler alltid å booke dobbelttime om det skal være konfirmasjonsbilder i festantrekk og hverdagsantrekk i tillegg til familiebilder. Ved dobbelttime får dere en ekstra time til hele familie. Selv om konfirmanten nå er varm i trøya, begynner vi på en ny liten halvtime for å varme opp familiens øvrige medlemmer.


Hallvard og foreldrene valgte å booke dobbelttime. Vi fikk god tid til å bevege oss til en ny lokasjon og fotografere hele familien samlet. Bildene av Hallvard er tatt i Sandvika sentrum, mens familiebildene i hovedsak er fra Kadettangen, rett utenfor Sandvika sentrum.


Visste du at jeg fotograferer konfirmanter året rundt?

Noen velger konfirmantfotografering i god tid før selve konfirmasjonen, sånn at de har bilder til invitasjon, bordkort, kake og kanskje annen pynt. Jeg hjelper dere med alt det praktiske rundt disse forberedelsene om det er noe dere ønsker. Hvis du ikke rakk å bestille konfirmantfotografering i fjor, så er det ingen grunn til å tro at toget har gått. Jeg har fotografert "konfirmanter" helt opp til 18 årsalderen! ;)


Jeg har begynt å booke konfirmanter for 2021!


 

Lurer du på hva som er viktig å tenke på før du møter til fotograferingen?

Last ned din GRATIS guide her:464 visninger0 kommentarer

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page