top of page

KONFIRMANT I STUDIO

Konfirmantfotografering i studio er det ikke så mange som velger. De fleste forbinder studiobilder med oppstilte og statiske bilder. Det er i og for seg riktig. Studiofotografering gjør at man blir litt mer låst med tanke på kreativitet. Jeg bruker for øvrig både naturlig lys og blitslamper i studio for å skape variasjon i bildene og er det tid til overs, så benytter jeg også de fasilitetene fabrikken (hvor jeg har studio) har å by på.


Sophie var hos meg til studiofotografering i august, og vi jobbet veldig effektivt for å rekke å bevege oss litt ut av studio i tillegg, for å ta litt mer kreative bilder andre steder i fabrikken.


Disse bildene og de lenger ned med bunad, er fra en og samme fotografering. Bildene har allikevel vidt forskjellig uttrykk. Jeg elsker det å kunne variere i utrykket i bildene mine og stortrives når vi kan leke litt i tillegg til de tradisjonelle bildene med bunad.


BUNADSBILDER


Jeg anbefaler alltid å møte i bunad når det skal tas bilder i både bunad og vanlige klær. Jeg sender de som følger konfirmanten inn på bakrommet, eller ut en tur når vi starter med fotograferingen og vil helst ikke ha ansvar for å feste søljer på rett plass og knyte tørkle i halsen riktig. Dessuten tar det tid å komme inn i bunaden, og den tiden er det greit å bruke før fotografklokka går! ;)Hva liker du best?

Studiobilder eller utendørsbilder?
53 visninger0 kommentarer
bottom of page