top of page

[KONFIRMANTFOTOGRAFERING I RUSTIKKE OMGIVELSER]


Konfirmantfotografering er en helt egen "greie" og ofte opplever jeg at konfirmanten selv har sterke meninger om både valg av fotograf og type bilder han eller hun ønsker seg. Det er flere ting å ta stilling til i forkant av en fotografering og det endelige uttrykket på bildene avgjøres i stor grad ved valg av lokasjon. Valg av lokasjon er noe jeg alltid snakker med kundene mine om i forkant. Jeg veileder i forhold til det uttrykket som ønskes og ut i fra det velger vi sammen hvor vi skal møtes for fotografering.

I et innlegg fra februar, hvor jeg forteller litt mer konfirmantfotografering,(LES DET HER) lovet jeg å vise frem bilder fra flere enkelt-fotograferinger sånn at man kan se mer variasjon i bildene og få et lite inntrykk av utvalget man kan vente seg etter en fotografering. Jeg legger som regel ut mellom 30 og 50 bilder i visningsgalleriet i etterkant av fotograferingen, så det er nok av bilder å velge i mellom:)

Bildene i dette innlegget er tatt i rustikke omgivelser, noe som gir et røft uttrykk.

Les mer om konfirmantfotografering HER

Lykke til med forberedelsene om du har konfirmant i år! :)


#Konfirmantfotografering #Fotografering #Utefotografering

205 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page