top of page

[KONFIRMANTFOTOGRAFERING I RUSTIKKE OMGIVELSER]


Konfirmantfotografering er en helt egen "greie" og ofte opplever jeg at konfirmanten selv har sterke meninger om både valg av fotograf og type bilder han eller hun ønsker seg. Det er flere ting å ta stilling til i forkant av en fotografering og det endelige uttrykket på bildene avgjøres i stor grad ved valg av lokasjon. Valg av lokasjon er noe jeg alltid snakker med kundene mine om i forkant. Jeg veileder i forhold til det uttrykket som ønskes og ut i fra det velger vi sammen hvor vi skal møtes for fotografering.

Bildene i dette innlegget er tatt i rustikke omgivelser, noe som gir et røft uttrykk.

Les mer om konfirmantfotografering HER

Lykke til med forberedelsene om du har konfirmant i år! :)


210 visninger0 kommentarer
bottom of page