top of page

FAMILIEFOTOGRAFERING I SKOGEN PÅ KLØFTA

For meg er skogen magisk, og det stedet jeg henter aller mest energi når jeg er ute på tur. Luktene, stemningen og ikke minst lydene kan få meg til å bli helt salig.


For noen uker siden var jeg på tur i skogen med denne lille familien. Det var meldt oppholdsvær på formiddagen, så vi gikk avgårde med godt mot og regnjakke liggende igjen i bilen. En strabasiøs trilletur med vogn, bagger og altfor mye tungt fotoutstyr. Vi karret oss innover, mens vi "uffet og ojjet" oss over alle hjortelusfluene som festet seg i håret og på klærne. Vi måtte le litt av oss selv midt oppi det hele. Vi stanset på en plass vi mente kunne egne seg for fotograferingen og rigger oss til med første "sett". Jeg hadde så vidt trykket på utløserknappen før det begynte å regne... Det regnet mer eller mindre hele fotograferingen, men vi klarte allikevel å gjennomføre fotograferingen ved å lage ly under trærne og jobbe effektivt sammen.


Jeg tipper du ikke klarer å se at det regner på disse bildene ;)
Jeg har "mitt andre hjem" på Kløfta og er godt kjent i skogsområdet rund Vettal i nærheten av Borgen. Det er der vi møttes for å fotografere denne dagen. I denne skogen er det mange flotte plasser med skogsbunn av mose og lyng.


Hvis du bor i området Ullensaker/Nes og ønsker å booke fotografering, så er jeg på den siden av Oslo med jevne mellomrom. Bare ta kontakt med meg, så finner vi et tidspunkt som passer :)

41 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page