top of page

TIPS TIL AKTIVITETER I VINTERFERIEN - FAMILIEBILDER


Mange vil tilbringe vinterferien i eget land i år og løypene i fjellheimen vil fylles opp av glade skientusiaster i tricot og racingski, mosjonister, eller barnefamilier med reinskinn, Kvikk lunch og appelsin i sekken. Familier samles i solveggen med kakao etter en aktiv dag i alpinbakken eller etter noen kilometer i nypreppa langrennsløyper. Bilder av idyllen deles i sosiale medier. Og der sitter du og kjenner på en form for misunnelse... Alle har ikke mulighet til å ta seg fri fra jobben, eller reise bort i vinterferien. Jeg personlig har ingen tradisjon for å ta vinterferie, og for meg er vinterferieuka akkurat som alle andre arbeidsuker. I år lover det godt med ake og skiturer i nabolaget for de som ikke har mulighet til å reise til fjells i vinterferien. Med tanke på at snøen har ligget mer eller mindre siden oktober, skal det godt gjøres at den blir borte med det aller første.


Det er så mange hyggelige ting man kan gjøre sammen med familien om vinteren generelt, men om du vil fylle vinterferien med noe ekstra hyggelig kommer noen tips her:

Hva med en snøballkrig! ❄😀


Snøballkrig!

Det finnes flere aktiviteter som er gratis, mens andre koster litt eller mye penger. For eksempel koster det fort over kr 2000,- for en hel dag med en familie på 4 i slalåmbakken, mens det ikke behøver å koster mer enn tid, om man tar med seg familien ut i skogen for å grille pølser eller gå på langrennsski. Begge deler skaper gode minner som familien setter pris på. Om noen uker eller måneder er disse aktivitetene bare et svakt minne, i beste fall dokumentert med ett av familiemedlemmene bak kamera.

Vinterferien - en gyllen anledning!

Har du tenkt på at vinterferien er en ypperlig anledning til å ta med familien ut på tur for familiefotografering? De fleste som tar kontakt med meg for familiebilder, eller andre type fotograferinger for den sakens skyld, finner det vanskelig å ta bilder på dagtid. Ikke bare er de selv på jobb, men det å ta barna ut av skolen er ikke noe godt alternativ. Men nå er altså vinterferien rett rundt hjørnet, og dette er en ypperlig anledning til å ta med både familien OG fotografen på tur ;)


Forslag til aktiviteter for familien (familiefotograferingen;) i vinterferien:

¤ Ta med familien ut for å grille pølser eller marshmallows

¤ Gå på langrennsski/ski-lek

¤ Dra i akebakken

¤ Gå på skøyter (Husk å sjekk at isen er trygg!)

¤ Lete etter skatter på en "frossen strand"

¤ Utforske et nytt sted i nærområdet

¤ Gå i Frognerparken og se på alle statuene

Jeg har fulgt flere familier på tur de siste vintrene. Jeg gleder meg stort over å kunne få æren av å ta vare på disse minnene for familiene jeg møter. Tenk så fint å ha bilder av alle sammen samlet hvor ikke en er bak kamera, mens de andre koser seg rundt bålet eller på skøyteisen. Familiebilder som dette vil dere ha glede av resten av livet og det aller beste er å samle de i et album.

Se eksempel på en annen familiefotografering ute her:

Har du tenkt på at en familiefotografering ikke koster mer enn det koster å ta med familien en dag i slalåmbakken!*


Jeg gleder meg til å fange øyeblikkene for enda flere familier i tide fremover!

Hvis du vil sende meg en mail, trykker du bare på navnet mitt! :)
* Kr 1900,- er prisen (2024) for selve fotograferingen ca. 60 minutter. Det er ikke inkludert noen bilder i prisen, dette må kjøpes i tillegg.


Siste innlegg

Se alle

Yorumlar

5 üzerinden 0 yıldız
Henüz hiç puanlama yok

Puanlama ekleyin
bottom of page