top of page

Når er det best å bestille tid til å ta konfirmantbilder hos fotograf på Jessheim?

Dette er et spørsmål jeg får ofte.

Har du konfirmant i år, eller neste år og vurderer å bestille tid til konfirmantfotografering? Da er det et kort enkelt svar. Du bør bestille nå.Konfirmantfotografering er en av mine favoritt aktiviteter. Jeg synes det er så gøy å jobbe med ungdommer og spesielt synes jeg det er moro å få de til å vokse foran kamera. For det er det veldig mange som gjør. Det er ganske vanlig at konfirmanten er både sjenert og føler seg usikker på om h*n vil ha bilder i det hele tatt. Noen blir overtalt eller presset hjemmefra og møter opp med en litt lettere kamuflert sur mine. Jeg elsker å snu denne sure minen til en positiv opplevelse. For fotograferingen handler om så mye mer enn å bare få tatt noen bilder til takkekort og besteforeldres skrytevegg. Det skal være en opplevelse og den skal de tenke tilbake på som noe positivt når de ser bildene.


Bare se på disse fine tilbakemeldingene fra to fornøyde mamma'r


Sønnen min var hos Beate for konfirmasjonsfotografering, og vi ble utrolig fornøyde med resultatet. Konfirmanten selv syntes selve fotograferingen var veldig morsom, selvom dette IKKE var noe han hadde lyst til på forhånd ;) Vi anbefaler Beate på det sterkeste.​-

Guro Valle - anbefaling på Facebook ⭐⭐⭐⭐⭐​


Vi er så heldige som har fått Beate til å ta konfirmasjons bilder av begge barna våre, og er utrolig fornøyde! Hun er en dyktig fotograf, og i tillegg svært god til å kommunisere med ungdommene. Datteren vår synes Beate var syyykt kul, og vi er helt enige Anbefaler henne på det varmeste

Elisabeth Skov Claussen - anbefalning på Facebook ⭐⭐⭐⭐⭐


Så til det denne bloggposten egentlig skulle handle om.Når er det best å bestille konfirmantfotografering?

Det er lurt å bestille NÅ! Ja, det er faktisk det enkleste svaret jeg kan gi. Hvis du vet sånn ca. når ungdommen din skal konfirmeres er det ikke dumt å bestille tid med det samme. Rekorden er en mamma som bestilte 4 år i forveien. 😃 Det er absolutt ikke noe poeng å bestille flere år i forveien, men rundt ett år før er lurt hvis du ønsker en konkret dato eller uke. Konfirmantfotograferingene foregår som regel på ettermiddagene og ungdommer fra samme område har kanskje bare en dag eller to i uken hvor de slutter tidligere på skolen. Disse ettermiddagene blir altså fort fylt opp i høysesongen.


Et par ting å tenke på før du bestiller tid til fotografering:

* Jeg anbefaler alltid fotografering på en annen dag enn selve konfirmasjonsdagen. På den store dagen har ofte konfirmanten hodet et helt annet sted og det er vanskelig å få fine og naturlige bilder.

* Vurder om fotograferingen kan gjennomføres i god tid før selve konfirmasjonen (gjerne 3 måneder før) Da vil du kunne bruke bildene til invitasjoner, bordkort, menyer og kake. Det er populært å lage album med bilder av konfirmanten som gjestene kan skrive hilsen i under festen. Et fantastisk minne fra den store dagen.* Vurder hvilket uttrykk du ønsker på bildene med tanke på omgivelser. Natur med skog, eller vann. Rustikke omgivelser med betong og bymiljø? Eller er det studiobilder du ser for deg.

* Sjekk fotografens nettside! Passer bildene til fotografen din smak?

* Ring gjerne når du skal bestille. Da kan man enkelt avklare detaljer og fotografen kan svare på spørsmål du måtte ha.


Er du på jakt etter en fotograf på Jessheim? Du finner ledige tider i min kalender her: KALENDER

Portrett av fotograf på Jessheim
Fotograf Beate Willumsen, Jessheim og KløftaSiste innlegg

Se alle

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
bottom of page