top of page

Fotokurs og workshop i Nundalen

Oppdatert: 15. feb. 2023

Endelig er det mulig å arrangere fotokurs og worshops med fysisk oppmøte igjen! Jeg er glad i å undervise i foto og har holdt fotokurs like lenge som jeg har drevet for meg selv som fotograf, eller for å være litt mer presis; lenger enn jeg har drevet for meg selv som fotograf, altså i over 10 år. De siste 2 årene har jeg kun hatt noen få 1 - 1 kurs, ellers har det bare vært salg av nettkurs.

Men nå er det altså mulig å treffes i grupper igjen - endelig.3. juni 2022 reiser jeg sammen med min fotografkollega Heidi Dokter til Nundalen for 3. gang og sammen med oss, kursdeltagere som har en uforglemmelig opplevelse i vente <3


Sist vi var i Nundalen i 2020 la vi til en ny post til programmet for de som ville lære seg å leke med lys - lysmaling. Det er så moro å leke med lys og resultatet blir ofte veldig kult. Vi blendet alle vinduene sånn at vi fikk det mørkt nok i stua, for det kreves at det er mørkt for å kunne leke med lysmaling.

Lysmaling på fotokurs i Nundalen
Gyngestolen ble et yndet fotomotiv og veldig enkel å begynne med for kursdeltagerne
Lysmaling på fotokurs i Nundalen, stilleben i bekmørket
Stilleben i bekmørket
Selvportrett ved hjelp av lysmaling på fotokurs i Nundalen
Et annerledes selvportrett hvor jeg malte meg selv med lys 🔦🤣

Det er så givende å se hvordan kursdeltagerne blir ivrige når de får prøve teknikker de ikke har vært borti før, og ikke minst gleden over å mestre noe nytt!


Det ble mye latter og moro, prøving og feiling og resultatene fra kursdeltagerne ble helt fantastiske! Bare se det utrolig kreative bildet som ble tatt av Solvor Stormark i 2020

Lysmaling, fotokurs og fotoworkshop Nundalen
Foto: Solvor Stormark - Kursdeltager Nundalen 2020

Dette ble så populært at vi skal arrangere lysmaling i år også for de som vil det.

Selvportrett - lær å ta dine egne profilbilder!

I tillegg legger vi opp et lite minikurs i selvportrett. Mange synes det er vanskelig å få noen fine bilder av seg selv fordi det er krevende å stå foran kamera, så hvorfor ikke øve seg når man er helt alene? I Nundalen i juni vil jeg lære bort hvordan du kan ta dine egne profilbilder til bruk i sosiale medier, eller andre steder du trenger et portrett av deg selv.

Selvportrett med selvutløser. Ta dine egne prodilbilder
Lær å ta dine egne profilbilder eller bilder som du kan bruke i bedriften din. Eksempel på selvportrett

Kunstfoto - selvportrett


Jeg bruker ofte meg selv som modell når jeg lager kunstfoto, sånn som bildene nedenfor. I Nundalen er det spennende omgivelser og veldig godt egnet for kunstfotografier - enten du vil ta selvportrett, eller bruke en av oss andre som modell. Synes du det hadde vært gøy å mestre det å fotografere deg selv? Her kan du se en liten videofilm som Heidi Dokter har laget, hvor jeg forklarer hvordan jeg jobber med selvportrett: Hvordan ta selvportrett


Kurset i Nundalen byr selvfølgelig på MYE mer enn lysmaling og selvportrett og du trenger ingen forkunnskap, kun interesse for foto og læring. Hvis du har spørmål vedr. kurset i Nundalen, eller andre ting, kan du klikke på bildet av meg nedenfor for å sende meg en e-post. Du kan også lese om opplevelsene vi hadde i 2019 her: Nundalen 201937 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page