top of page

JULEKORTFOTOGRAFERING

Hva ser du for deg når du hører ordet julekort? Jeg kan lett se for meg saueskinn, kjelke, julelys, pakker og kos. Nettopp det vil være kulissene for årets julekortfotografering, med Vorma som bakteppe og alpakkaer som tilskuere, på Julegården Huser. Julekortfotograferingen er lørdag 19. og søndag 20. november, mellom klokken 12.00 og 16.00 begge dagene. Huser gård ligger bare en times tid fra Oslo, i Nes kommune.For noen dager siden var jeg på gården for å rigge til og teste litt før julekortfotograferingen. I samme slengen fikk jeg være vitne til at alpakkaene fikk litt mat. Jeg dåner av dette skuet!
For julekortfotograferingen har vi satt opp en liten platting med Vorma som bakgrunn, her er det plass til hele familien med store og små, eller bare enkeltpersoner for de som ønsker det.


Jeg kan for øvrig ikke garantere for ubudne gjester;)"Hold dere fast!" Kanskje dere klarer å få start på kjelken?JULEMARKED

Det er mye mer enn julekortfotografering som skjer på gården denne helgen.

19. og 20. november blir det julekortfotografering på Huser Gård ved Vorma. Det er mulig å forhåndsbestille tidspunkt eller komme på drop in.
Bilde: Huser Gård - Julemarked på Husert Gård ved Vorma

Som du ser av plakaten over er det duket for julemarked med mange spennende utstillere og aktiviteter. I tillegg til alt det andre som skjer på gården 19. og 20. november, kan du altså ta med deg hele familien, hunden, katten eller hva det måtte være av husdyr du vil ha med på julekortbildene. Fotograferingen vil foregå i hele markedets åpningstid fra kl. 12.00 - 16.00 både lørdag og søndag. PRIS: Fotografering i inntil 15 minutter og 3 digitale bilder koster kr 1500,- Du får tilgang til bildeutvalget innen 1 uke etter fotograferingen og kan bestille de bildene du liker best via et passordbeskyttet nettgalleri. Det vil også være mulig å kjøpe fysiske julekort som du selv kan lime bilder i, til en sterkt redusert pris (begrenset antall)


Jeg har satt opp forhåndsbooking til julekortfotograferingen så du kan bestille din tid allerede nå:
Jeg er helt sikker på at bare turen til dette julemarkedet er en opplevelse i seg selv. Se veibeskrivelse her:


Jeg håper vi sees :)


Hilsen Beate

49 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page