top of page

SÅNN FINNER DU DEN BESTE FOTOGRAFEN I ULLENSAKER

Sånn finner du den beste fotografen i Ullensaker - for DEG!


Du har tenkt på det en stund, og nå er du klar for å ta med familien din, eller kanskje bare deg selv til fotografen. Det er helt naturlig å starte på søken etter en flink fotograf, kanskje det hadde vært fint med den aller flinkeste, når du nå allikevel skal legge litt penger i dette? For ja, hvis du ønsker kvalitet i alle ledd, så koster det gjerne litt penger. Det er mange flinke fotografer der ute, men det aller første du bør tenke på er å finne den fotografen som er best - for DEG!


foreldre med 2 barn. Gutten holdes opp ned i pappas armer, liten jente på armen til mamma. mamma og pappa ser på hverandre med kjærlig blikk
Familiefotografering ute i naturen

Du har sikkert hørt skrekkhistorier om fotografer som har tatt forhåndsbetalt og forduftet. Eller om fotografen som hadde klart å slette alle bryllupsbildene og ikke hadde ekstra backup. Du føler deg usikker og søker råd hos en kollega i lunsjen. Det viser seg at hun har vært hos, i følge henne selv, verdens beste fotograf for noen år siden. Hun hadde tatt portretter i studio til bruk i sosiale medier og på en nettdatingside. Hun hadde vært strålende fornøyd med resultatet, så dette er kanskje verdens beste fotograf - for henne. Hun fikk akkurat det hun var på jakt etter fordi denne fotografen er god på studioportretter med forskjellige bakgrunner og lyssetting.


Etter å ha hørt at hun roser denne fotografen opp i skyene, så er det jo naturlig for deg å tenke at du også vil benytte deg av denne "verdens beste" fotograf. Du kan ikke vente lenger og er ivrig etter å bare få bestilt tid. Du ønsker deg lifestyle bilder ute i sommereng med familien hvor dere snurrer rundt i ring, håret flagrer og barna ler. Minsten sitter på skuldrene til pappa, mens han lener seg ned og gir mamma et kyss, mens datteren ser drømmende opp på de alle tre og holder godt på blomsterkransen hun har på hodet, så den ikke skal falle av. Du ser for deg et stort bilde på veggen i spisestuen. Et bilde som får besøkende til å uttrykke et stort W O W! One happy familiy 💚


Du har allerede planlagt antrekkene dere skal ha på dere, sett deg ut en dato og tar kontakt med fotografen. Det viser seg at denne fotografen ikke gjør denne type oppdrag i det hele tatt... Hun tilbyr heller ikke fysiske bildeprodukter som du ønsker deg. Hjertet synker. Hvordan finne den beste fotografen i Ullensaker nå?Foreldre som kaster barna opp i lufta. Håret flagrer og alle ler. Bildet er tatt i skogen
Lek og moro hvor fotografen er med på tur i skogen

Her er noen gode tips til hvordan du kan finne den beste fotografen i Ullensaker (eller alle andre steder for den sakens skyld) - for DEG!

  • Bruk Google - søk på fotograf i ditt område. For eksempel "fotograf jessheim"

  • Sjekk nettsidene til fotografene og se på bildene. Har fotografen bilder som treffer deg, eller er det en helt annen stil enn du hadde sett for deg. Hvis det siste, gå videre.

  • Sjekk sosiale medier. Mange fotografer er aktive i sosiale medier og viser ofte frem det de gjør aller mest av. Søk på hashtags. For eksempel: #familiefotograf #fotografullensaker #fotografjessheim #fotografkløfta #lifestyle #familie

  • Sjekk prisene til fotografen. Både med tanke på om de harmonerer med ditt budsjett og med tanke på seriøsiteten til fotografen. Hvis prisene virker for gode til å være sanne, ja så er de kanskje nettopp det. PS: Visste du at det er lovpålagt å opplyse om priser på nettside for næringsdrivende?

  • Sjekk hva slags produkter fotografen tilbyr. Stemmer det med det du ønsker deg?

  • Sjekk om fotografen har et organisasjonsnummer. Dette kan være med på å gi deg trygghet med tanke på seriøsitet.

  • Sist men absolutt ikke minst: sjekk Google anmeldelsene til fotografen. Det er ikke mulig å sile bort anmeldelser som ikke er gode på Google så her er det rått og brutalt hva kunder har lagt igjen av anmeldelser.


Jeg håper dette kan hjelpe deg et stykke på veien når du jakter på den aller beste fotografen - for DEG!Lykke til!


Hilsen Beate


30 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page