top of page

"MOTHER"

Oppdatert: 27. feb. 2020

Det å jobbe med egne prosjekter ligger mitt hjerte veldig nært. Når jeg kan sette mine egne tanker og ideer ut i livet, uten å måte tenke begrensninger eller at jeg skal tilfredstille noen andre enn meg selv med resultatet, er utrolig befriende. For noen år siden tok jeg det aller første bildet i denne serien som har arbeidstittel "Mother".


Dette bildet fikk en utmerkelse - såkalt "Merit Award" i europeisk sammenheng.


Et frø var sådd, og etter dette kom dette bilde til for et par år siden.


I januar deltok jeg på en workshop i regi av Blueberryphotography og Vee Speers i Oslo. Her var konseptet at vi skulle jobbe med våre egne ideer og videreutvikle disse. I motsetning til mange andre workshoper jeg har vært på, hvor alle deltagerene sitter igjen med de "samme bildene" i etterkant, var dette befriende. I tillegg til at jeg fikk testet ut flere andre ideer, så fikk jeg også laget 3 nye bilder i serien med arbeidstittelen "Mother".
Jeg kjenner nå at dette er en serie jeg kommer til å jobbe videre med i tiden som kommer. Hvis du kunne tenke deg å være modell for meg, sammen med datteren din eller noen andre i alderen 7-10 år, så er det hyggelig om du sender meg noen ord og et par bilder av dere hver for dere, eller samme. Kanskje det er dere som blir de neste modellene i det neste bildet i denne serie?

Hva føler du når du ser disse bildene? Jeg vil gjerne høre fra deg i kommentarfeltet <353 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page