top of page

Fine art | kunstportretterFotokunst av noen du er glad i - skreddersydd til ditt hjem

Det siste året er det mange som har brukt tiden hjemme til å pusse opp, og det er jo ikke noe hemmelighet at hvis man først begynner å pusse opp, så drar det ene gjerne det andre med seg.

Det kan være at du plutselig ser behovet for en ansiktsløft i tilstøtende rom, eller at du nå synes møblene du har hatt i mange år, har sett sine bedre dager. Kanskje det er bildene på veggen du ser i et nytt lys og ønsker å bytte ut?Det å velge kunst til veggen, er en kunst i seg selv!

Bildene på veggen er med på å skape hjemmet du bor i. For noen er det viktig med klassiske familiebilder, mens andre liker å smykke veggene med kunst. Når du skal dekorere hjemmet ditt med bilder, kan det kjennes både overveldende og vanskelig. Skal du velge klassisk kunst, eller moderne kunst. Malerier, eller fotografier? Skal det være stort eller lite? Henge i en gruppe eller hver for seg? Masseprodusert eller unikt? Eller kanskje du denne gangen skal velge en helt annen type veggdekor som fat, hatter, utskjæringer fra India eller andre fjerne destinasjoner... Et kjapt nettsøk på veggdekor, bilder til vegg eller liknende, kan vippe selv den erfarne interiørstyrlist av pinnen (tipper jeg!)

Du har kanskje bilder på veggen, av noen du ikke kjenner?

Jeg hjelper deg å lage helt unike og personlige kunstportretter som vil gi interiøret ditt et ekstra personlig preg og sperre opp øynene til gjestene dine. Tenk å ha verdens eneste eksemplar av et kunstfotografi på din egen vegg!
Personlig og unik fotokunst av deg selv eller noen du er glad i

Mange velger å kjøpe masseproduserte plakater og bilder når de skal dekorere hjemmet sitt. Det er så utrolig mange fine bilder å få kjøpt og mange av bildene er gjerne kunstportretter av helt totalt ukjente mennesker. Hvis du liker denne type bilder, hvorfor ikke lage noe tilsvarende med deg selv, eller noen er glad i? Tenk hvilket personlig preg det vil sette på interiøret ditt!

Er dette noe du kunne sett for deg på din vegg?


I mange år har jeg laget kunstneriske portretter av voksne og barn for min egen del, altså som egne prosjekter. Dette har etterhvert resultert i at også kunder ønsker denne type bilder av seg selv eller barna til sin egen vegg. Jeg skreddersyr konsept-fotograferingen sammen med deg. Det vil si at jeg tilbyr en type fotografering hvor du som kunde er med å bestemme konseptet. Kunstfotografiene planlegges ut i fra hvilke farger du ønsker i bildene, sånn at det vil matche interiøret ditt og sammen kan vi også bygge konseptet ut i fra om du har et konkret budskap du ønsker å formidle, eller konkrete elementer du vil ha med i bildet. Jeg har samlet mange rekvisitter igjennom flere år som jeg låner ut til kundene mine, så om du ikke har noe selv, så kanskje jeg har akkurat det du ønsker deg i mitt "arkiv".


Høres ikke dette gøy ut?


Her kan du se de PAKKENE jeg tilbyr.


Jeg gleder meg til å skape helt unike kunsfotografier for deg og din vegg! Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat.


Hilsen Beate


 

BLI MED PÅ NETTKURS: Liker du å fotografere og har lyst til å lære hvordan du kan løfte bildene dine til et nytt nivå? Jeg har laget et nettkurs for deg hvor du kan lære deg å etterbehandle bildene dine i Lightroom. Ved å gjøre noen få korrigeringer kan bildet ditt går fra ok til wow på sekunder!Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page