top of page

Personlig kunst

Mange drømmer om å ha kunst på veggen. Kunst som betyr noe ekstra, som treffer følelsesmessig og som passer inn i interiøret fargemessig. Jakten etter den perfekte kunsten kan være både tidkrevende og ikke minst vanskelig. Enten det er kunst i form av en plakat som er masseprodusert, eller det er mer unik kunst du er på jakt etter. Personlig kunst kan oppfylle alle disse kriteriene.


For når jeg snakker om personlig kunst, snakker jeg om kunst skapt for bare deg, med deg, barnet ditt eller kanskje hele familien som modeller. Kunst som ingen i hele verden har maken til!Når vi sammen skal skape kunstneriske portretter (populært kalt fine art portretter) planlegger vi fargevalg, rekvisitter, klær, lokasjon og kanskje et budskap som bildene skal ha, i god tid før fotograferingen. Vi snakker sammen om hva dere ønsker å ha med i bildene og planlegger ut i fra hva dere har selv, hva jeg har til utlån eller hva som kanskje må kjøpes inn/skaffes til fotograferingen.

Hele prosessen er med på å skape en morsom opplevelse for både små og store og bildene du sitter igjen med i etterkant er helt unike og skreddersydd for deg og din vegg.

Jeg tilbyr en gratis og helt uforpliktende 15 minutters samtale via nettmøte om du er usikker på om dette er noe som passer for deg.La oss skape magi sammen!😍 // Beate

Siste innlegg

Se alle

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page